Farní ohlášky z neděle 6.2.2022

Panny Marie Lurdská

5. neděle v mezidobí

*      V této době, kdy naše země prožívá jednu z nejhorších krizí za poslední desetiletí, se chceme modlitbou růžence svěřit pod ochranu Panny Marie, Prostřednice všech milostí. Naše farnost se též připojuje ke vzniklé iniciativě Země se modlí, ve které se již nyní spojují některé evropské země. Modlíme se každou středu od 18:00 hod. venku před vchodem našeho kostela u zobrazení Panny Marie za náš národ a celou společnost, za církev a její vedení, za naši vládu, naše blízké a nás samotné. Více informací na webových stránkách www.zemesemodli.cz.

*        Ve čtvrtek 10. února od 19:00 hod. se uskuteční na faře, sál Sinaj, setkání zaměřené na synodu. Všichni zájemci jsou zváni.

*        V pátek 11. února, na svátek Panny Marie Lurdské, je ustanoven Světový den nemocných. Pamatujme v modlitbě zvláště v tento den na naše nemocné.

*        V neděli 13. února bude sloužena obvyklá farní mše sv. v 10:30 hlavním celebrantem litoměřickým biskupem Mons. Janem Baxantem při příležitosti setkání sdružení Ackermann-Gemeinde v našem městě.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova