Farní ohlášky z neděle 7.11.2021

cesta

32. neděle v mezidobí

*      Po celý listopad můžeme získat při návštěvě hřbitova plnomocné odpustky pro naše drahé v očistci za splnění tří obvyklých podmínek (sv. zpověď, sv. přijímání, modlitba na úmysl Svatého otce) a modlitbě za zemřelé.

*      Ve středu 10. 11. se uskuteční v rámci cyklu přednášek „Quo vadis“ v univerzitní kapli UJEPu přednáška s názvem Posmrtná pouť Anežky Přemyslovny za svatozáří. Přednáší prof. Petr Kubín z  pražské Katolické teologické fakulty UK. Přenáška je určena široké veřejnosti. Začátek přednášky od 17:30 hod.

*      Rodiny s dětmi zveme na společné prožití nedělního odpoledne. Sraz 14. listopadu ve 14:15 hod. v Církvicích u kostela. Vydáme se na procházku kolem Labe po cyklostezce, děti se mohou vybavit bruslemi, odrážedly, koloběžkami, koly apod. V 16:15 hod. zakončíme mší sv. v Církvicích. V případě nepříznivého počasí se procházka ruší, ale zůstává možnost zúčastnit se mše sv.

*      Ve čtvrtek 18. 11. proběhne setkání seniorů. Začátek v 15:00 hod. na faře, sál Nazaret. Na programu duchovní téma, diskuse, modlitba, občerstvení. Na setkání přichází též kněz. Srdečně zveme i ty, kteří zatím nechodili.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova