Farní ohlášky z neděle 21.11.2021

Slavnost Ježíše Krista Krále

*      Po celý listopad můžeme získat při návštěvě hřbitova plnomocné odpustky pro naše drahé v očistci za splnění tří obvyklých podmínek (sv. zpověď, sv. přijímání, modlitba na úmysl Svatého otce) a modlitbě za zemřelé.

*      Ve čtvrtek 25. listopadu proběhne na faře v sále Sinai v 19.00 hod. setkání o Synodě. Budeme hovořit a diskutovat o tématech, týkajících se Synody, kterou vyhlásil papež František. Zveme všechny zájemce.

*      Z důvodů zhoršující se covidové situace byla plánovaná burza oblečení v týdnu od 22.11. zrušena. Všem se omlouváme. O náhradním termínu Vás budeme informovat.

*      Předběžně oznamujeme, že od 16. 12. do 2. 1. pořádá naše farnost opět tradiční výstavu betlémů. Obracíme se již takto předem na všechny farníky s naléhavou prosbou o pomoc při instalaci výstavy od 11. do 15. 12. a s jejím následným hlídáním po dobu jejího otevření. Rádi bychom vás požádali, abyste s touto službou počítali a vyhradili si na ni v době adventu a Vánoc potřebný čas. S pomocí při instalaci je možné se domluvit s pí. Monikou Velinskou nebo s farní kanceláří (tel. 604201533).

*      V sobotu 11. prosince od 9.00 hod. je naplánováno stavění podstavců pod betlémy. Prosíme všechny zdatné muže, aby přišli do kostela a pomohli s touto fyzicky náročnou prací. Předem děkujeme.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova