Manželská setkání 2021

Pár na pláži

V příloze naleznete informace a pokyny k účasti na Manželských sektáních 2021, které se letos konají v termínu 17. - 24. července v Blatné. Doporučujeme účast všem maželům.

Letní kurs Manželských setkání je programem zaměřeným na harmonické manželství a odpovědné rodičovství.

Jeho náplní jsou přednášky s tématikou vzájemných vztahů muže a ženy a následná práce ve skupinkách.

Krize v manželství Priority, druhy lásky Zdravé sebevědomí Odpuštění Rozdíly mezi mužem a ženou Komunikace I. - sebevyjádření Komunikace II. - porozumění Vyjadřování pocitů Naplňování potřeb Sexualita Pozornosti

Přednášejícími jsou manželé, kteří dané téma zpracovávají nejen z pohledu teorie, ale zároveň sdílí své zkušenosti s prožíváním ve svých manželstvích.

Ve skupinkách 3–4 párů je pak možnost se společně zamýšlet nad obsahem vyslechnutých přednášek a poznatky promítnout do vlastního vztahu. Jednotlivé manželské páry mají prostor se vzájemně obohacovat o své zkušenosti. Pro řešení hlubších problémů, které manželé nejsou schopni zvládnout sami, jsou na kurzu vždy přítomní odborníci pro rodinnou a partnerskou problematiku.

Na akci je možné s sebou vzít děti, péče o ně je zajištěna skupinou pečovatelů, kteří pro ně na dobu, kdy se jejich rodiče účastní manželského programu, mají připravené hry nebo jiné aktivity.

Maximální kapacita tohoto kurzu MS je 50 manželských párů.

Více na manzelskasetkani.cz.

Druh článku
Farnost