Postní rekolekce - sobota 11.3.2023

slunce

Postní obnova je příležitostí hlouběji prožívat tuto dobu. Má napomoci k hlubšímu zamyšlení a také k přípravě na svátost smíření.

Letošní postní rekolekce se koná v sobotu 11. března od 9.00 hod. na arciděkanství v sále Sinaj (3. patro). Obnovu povede P. Vojtěch Suchý SJ. Bližší informace na plakátku v příloze.

Druh článku

Farní ohlášky z neděle 26.2.2023

kříž

1. neděle postní

*        Každý čtvrtek je v našem kostele od 17:15 vystavena Nejsvětější svátost s možností tiché adorace. Všichni jsou zváni k osobní modlitbě.

*        V postní době bude každý pátek probíhat v našem kostele od 17:15 hod. křížová cesta, kterou povedou jednotlivá farní společenství. V pátek 3. března ji povedou kněží.

Druh článku

Farní ohlášky z neděle 19.2.2023

7. neděle v mezidobí

 

* Farní knihovna je k dispozici všem, kdo mají zájem o kvalitní četbu, především duchovní literatury. V naší knihovně naleznete tvorbu současných i klasických autorů duchovní četby, životopisy světců i historické knihy a romány katolických autorů. Seznam většiny knih naleznete na našich webových stránkách. Zimní čas je vhodný pro četbu, proto si přijďte vybrat pěknou knížku!

* Každý čtvrtek bude v našem kostele od 17:15 vystavena Nejsvětější svátost s možností tiché adorace. Všichni jsou zváni k osobní modlitbě.

Druh článku

Farní ohlášky z neděle 12.2.2023

6. neděle v mezidobí

* Farní knihovna je k dispozici všem, kdo mají zájem o kvalitní četbu, především duchovní literatury. V naší knihovně naleznete tvorbu současných i klasických autorů duchovní četby, životopisy světců i historické knihy a romány katolických autorů. Seznam většiny knih naleznete na našich webových stránkách. Zimní čas je vhodný pro četbu, proto si přijďte vybrat pěknou knížku!

Druh článku

Farní ohlášky z neděle 5.2.2023

5. neděle v mezidobí

*        Farní knihovna je k dispozici všem, kdo mají zájem o kvalitní četbu, především duchovní literatury. V naší knihovně naleznete tvorbu současných i klasických autorů duchovní četby, životopisy světců i historické knihy a romány katolických autorů. Seznam většiny knih naleznete na našich webových stránkách. Zimní čas je vhodný pro četbu, proto si přijďte vybrat pěknou knížku!

Druh článku