Farní ohlášky z neděle 19.5.2024

Seslání Ducha svatého

Slavnost Seslání Ducha Svatého

*        Připomínáme, že každou neděli máme mše svaté v některé venkovské farnosti. Můžete se jich zúčastnit a posílit tak místní komunitu. Tuto  neděli 19. května ve Skoroticích od 16.00 hod. Příští neděli 26. května v Chlumci a Libouchci. Obě od 16.00 hod.

*       V pondělí 20. května jste zváni v 19.00 na Biblickou hodinu, která proběhne v sálku Nazaret.

*       V pondělí 20. května se sejdou v 19.00 hod. v sálu Jana Pavla II lékaři.

*       Příprava na první svaté přijímání dětí pokračuje v úterý 21. května v 16.00 hod v sále Sinaj. 

K 1 sv. přijímání děti přistoupí v neděli 16. června při mši svaté v 10.30 hod. Tento den se bude konat také Farní odpoledne ve Skoroticích na faře od 17.00 hod. Bližší informace naleznete na plakátku.

*       V pátek 24. května po mši svaté se sejde společenství mládeže od 19.00 hod. na faře, sál Sinaj.

*       Po dobu měsíce května se konají každý den po mši svaté (kromě středy a neděle) májové pobožnosti. Tématem jsou krátké úvahy z knihy „Sestra Lucie hovoří o Fatimě,“. Srdečně zveme k účasti.

*        Příští neděli je slavnost Nejsvětější Trojice.

*       Společenství rodin ústecké farnosti vás zve na nedělní výlet na Lovoš dne 2. června. Dospělí se mohou těšit na turistiku krásnou přírodou, pro děti budou připraveny hry. Jídlo z vlastních zásob.

Sraz bude v Malých Žernosekách u kapličky sv. Václava v 10:45. Odtud se vydáme na Lovoš, dále pak na zříceninu hradu Opárno a Opárenským údolím půjdeme zpět do Malých Žernosek.

Doprava buď vlastními auty, nebo vlakem, který odjíždí z ústeckého hlavního nádraží v 10:06. Zpět jezdí vlak z Malých Žernosek každou hodinu.

V případě nepříznivého počasí se výlet ruší.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova