Farní ohlášky z neděle 10.3.2024

kříž na prkně

4. neděle postní

*        Dnes prožíváme čtvrtou neděli postní, zvanou - Laetare - podle vstupní antifony “Laetare Jerusalem” - Raduj se, Jeruzaléme.

*        Připomínáme, že každou neděli máme mše svaté v některé venkovské farnosti. Můžete se jich zúčastnit a posílit tak místní komunitu. Tuto  neděli 10. března v Chlumci a Arnultovicích. Obě začínají v 16.00 hod. Příští neděli 17. března ve Skoroticích od 16.00 hod.

*        V úterý 12. března od 16.00 hod. se na faře v sále Nazaret sejde skupina Živý růženec. Rádi mezi sebe přivítají nové členy.

*        Ve čtvrtek 14. března zveme všechny zájemce na Hovory o víře na faru do sálu Sinaj od 18.45 hod. (po mši svaté).

*        V době postní každý pátek od 17.15 konáme v našem kostele Křížovou cestu. Povedou ji různá společenství z farnosti. Rozpis společenství naleznete na plakátku. Je to příležitost prohloubit prožívání postní doby. Najděte si čas a přijďte.

V pátek 15. března křížovou cestu povedou senioři.

*        V sobotu 16. března při večerní mši svaté v 18.00 hod. budou přijati za čekatele křtu naši katechumeni. Přijďte je podpořit svou účastí a modlitbou.

*        Připravujeme postní rekolekci na sobotu 23. března 2024. Začátek v 10.00 hod. v sále Sinaj. Vyhraďte si tento termín, těšíme se na Vaši účast. Připomínáme, že při večerní mši svaté je možnost přijmout svátost pomazání nemocných. Hodinu přede mší svatou bude příležitost ke svátosti smíření. Bližší informace na plakátku v předsíni kostela.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova