Farní ohlášky z neděle 4.6.2023

modlitba

Slavnost Nejsvětější Trojice

*        Každé pondělí se scházejí děti, které se připravují na 1. svaté přijímání, od 16:00 hod. v sále Jana Pavla II. na faře. Nezapomeňte, první svaté přijímání se již blíží.

*        Ve čtvrtek 8. června je závěrečná hodina náboženství nejstarších dětí. Nezapomeňte přijít, je připraven dárek. Společně poděkujeme za uplynulý školní rok. Těší se na vás otec Mirek.

*        Slavnost Těla a Krve Páně oslavíme v neděli 11. června. Průvod budeme konat v kostele, děti ať si přinesou košíčky s květinami, aby je mohli rozsévat před P. Ježíšem v eucharistii.

*        Tématický večer „Hovory o víře“ se uskuteční ve středu 14. června od 18:00 hod. na faře, sál Jana Pavla II. Na programu duchovní téma („Víra a modlitba“), diskuse, modlitba i občerstvení. Večer je věnován všem, kdo mají zájem si rozšířit obzory a vědomosti v oblasti katolické víry. Srdečně zveme všechny zájemce.

*        Farní výlet se uskuteční v sobotu 17. června. Na programu návštěva Mariánských Radčic se mší sv. a společným obědem, komentovaná prohlídka kláštera v Oseku a májová pobožnost s možností prohlídky baziliky Panny Marie Bolestné v Bohosudově. Na výlet je nutné se přihlásit předem ve farní kanceláři nebo v sakristii, navrhovaná výše zálohy činí 400,- Kč. Srdečně zveme všechny farníky na výlet, který je dobrou příležitostí k vytváření vzájemných vztahů a společenství farnosti.

*        V  neděli 18. června v 10.30 půjde několik dětí k prvnímu svatému přijímání, při dětské mši svaté.

*        V pondělí v 19.00 proběhne setkání lékařů. Téma „víra a naděje“. Těšíme se na vás a srdečně zveme.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova