Farní ohlášky z neděle 5.12.2021

  1. neděle adventní

*      Ve středu 8. prosince, na Slavnost P. Marie Neposkvrněné, bude v našem kostele sloužena mše sv. večer v 18:00 hod. Ranní mše sv. v 8:00 hod. se ruší.

*      Předběžně oznamujeme, že od 16. 12. do 2. 1. pořádá naše farnost opět tradiční výstavu betlémů. Obracíme se již takto předem na všechny farníky s naléhavou prosbou o pomoc při instalaci výstavy od 11. do 15. 12. a s jejím následným hlídáním po dobu jejího otevření. Rádi bychom vás požádali, abyste s touto službou počítali a vyhradili si na ni v době adventu a Vánoc potřebný čas. S pomocí při instalaci je možné se domluvit s pí. Monikou Velinskou nebo s farní kanceláří (tel. 604201533).

*      V sobotu 11. prosince od 9.00 hod. je naplánováno stavění podstavců pod betlémy. Prosíme všechny zdatné muže, aby přišli do kostela a pomohli s touto fyzicky náročnou prací. Předem děkujeme.

*      V sobotu 11. 12. od 16:00 hod. se uskuteční v kostele Všech svatých v Arnultovicích Adventní koncert pěvecké sešlosti SAH z Děčína. Koncert pořádá Spolek Chvojensko a Kulturní komise obce Velké Chvojno. Všichni jsou zváni na kvalitní kulturní událost.

*      Ve středu 15. 12. od 17:30 hod. pokračuje další přednáška z cyklu večerů Quo vadis? v univerzitní kapli UJEPu, a to na téma: Archeologický výzkum v Izraeli: Aktuální témata a česká spolupráce. Přednáší doc. Filip Čapek, Ph.D. z katedry Starého zákona Evangelické teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a Centra biblických studií AV ČR. Přednáška představí činnost českých badatelů při archeologickém výzkumu v Izraeli ve vybraných lokalitách. Srdečně zveme studenty i všechny ostatní zájemce.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova