Farní ohlášky z neděle 10.10.2021

modlitba  - růženec

28. neděle v mezidobí

*      Se začátkem zimního semestru zveme vysokoškoláky a mladé pracující věřící na pravidelná setkání (zde) na faře u kostela Nanebevzetí Panny Marie, která se konají každou středu od 19. hodiny večerní v sále Sinaj. 

*      V pátek se na faře setkávají středoškoláci, a to vždy po večerní mši svaté. Všichni jste srdečně zváni. Pokud víte o někom, kdo by se mohl zúčastňovat jednoho z těchto společenství, prosím, vyřiďte mu naše pozvání. Děkujeme. 

*      Společenství Magnificat se sejde opět po delší pauze v pondělí 11. 10. od 16:30 na faře, sálek Nazaret. Vede p. Doc. RNDr. František Fiala. Všichni zájemci o duchovní témata na pokračování jsou zváni.

*     Ve čtvrtek 14. 10. se znovu rozběhne na faře večer přednášek z cyklu večerů „Hovory o víře“. Začátek v 19:00 hod., sál Sinaj. Všichni jsou srdečně zváni.

*      Pravidelný úklid kostela se koná každý pátek od 9:00 hod. Rádi bychom přivítali nové zájemce pro tuto důležitou službu. Prosíme, kdo byste cítil, že byste mohl pomoci, přihlaste se.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova